Leen van Put Fotografie

Vragen:

Kijk voor vragen eerst even naar de uitleg over enkele onderwepen. U kunt desgewenst ook contact opnemen via leenvanput@bestelschoolfotos.nl.

 

Naderen uitleg over enkele onderwerpen

inlogkaartjes
Inlogkaartjes worden op school aan uw kind(eren) uitgedeeld. Daarop staat aangegeven via welke website u de foto's kunt bekijken en bestellen. U kunt alleen de foto's van uw kind(eren) en hun klassenfoto bekijken.
Als u meerdere inlogkaartjes hebt, kunt u extra inloggen. U kunt dan in 1 keer alle foto's bekijken en bestellen.

bestellen Canvas-doeken
Het is mogelijk grotere Canvas doeken te bestellen buiten de website om. Deze zijn op een houten frame gespannen en direct op te hangen of neer te zetten.
Regelmatig zijn er zeer aantrekkelijke aanbiedingen. De Canvas doeken worden dan apart geleverd en u ontvangt een factuur per mail.
Neem contact op voor de mogelijkheden.

verzendkostvrije periode
In het algemeen is er na het uitreiken van de inlogkaartjes een periode van ongeveer 2 weken waarin de foto's kunnen worden besteld zonder administratie- of verzendkosten. De duur van deze periode is aangeven op uw inlogkaartje. Bestelde foto's worden dan na deze periode in 1 keer afgedrukt en op school uitgedeeld.
Na de verzendkostvrije periode worden uw bestelde foto's direct naar uw adres verstuurd. Daarvoor wordendan wel administratie- en verzendkosten in rekening gebracht.
U kunt er tijdens de verzendkostvrije periode ook voor kiezen de bestelling direct thuis te ontvangen per post. Vanzelfspekend worden daar dan ook administratie- en verzendkosten voor in rekening gebracht.
Canvas doeken worden altijd bij u thuis bezorgd zonder berekening van extra kosten.

Formaat foto's
De foto's worden gemaakt in de verhouding 2x3. U kunt dus bijvoorbeeld foto's bestellen van 20x30 cm. Ook groter Canvas foto's van 40x60, 60x90 of 80x120 cm zijn (apart) te bestellen. Het basis instapformaat is "13x18". Omdat deze ook in de verhouding 2x3 wordt afgedrukt zijn de afmetingen in werkelijkheid 12.7x19.0 cm.

eigendom en gebruik
De gemaakte foto's zijn eigendom van Leenvanputfotografie. Voor gebruik is toestemming nodig van de gefotografeerde. Zonder deze toestemming mogen de foto's beschikbaar worden gesteld aan de school voor administratieve doeleinden.

privacy-verklaring
De Privacy-verklaring in het kader van de AVG-wet is opgenomen onder het kopje "Algemene Voorwaarden". Hier vindt u eerst de Algemene Voorwaarden en daaronder de Privacy-verklaring.